Sunday, February 3, 2008

UFO at The Eye of Malaysia - Taman Tasek Titiwangsa


12th January 2008 - Time : 4.48pm - satu minit selepas gambar pertama diambil12th january 2008 - time : 4.47pm - gambar yang diambil satu minit sebelum


12hb Januari 2008 saya, abang dan keluarganya bercadang untuk menaiki Buaian di Taman Tasek Titiwangsa (Eye of Malaysia). Tak terfikir pulak berpeluang melihat piring terbang...erm... walaupun setelah dua mingga baru disedari kehadirannya dalam kamera hp.. tampak ada kelainan dalam gambar anak buah yang diambil, bila di zoom in...jelas gambaran pudar seperti piring terbang bersebelahan buaian Eye of Malaysia.
..UFO? rasa macam tak percaya tapi dalam masa 1 second sahaja jarak gambar pertama dan kedua membuatkan aku terfikir bahawa ape yang kulihat memang UFO. Terpulanglah kepada yang ingin mempercayai atau pun tidak tapi itulah satu perkara ajaib yang telah terjadi pada 12hb Januari 2008 dalam sejarah hidupku...walaupun sebelum ini ketika aku masih kanak-kanak aku dan kawanku pernah terserempak dengan....tapi itu ceita lain yang takde kena mengena dengan UFO ini.

Untuk mengikuti kisah UFO sila lawati http://www.ufo.net/

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...